دسته بندی محصولات:آشغالگیر

انواع| مزایا| کاربرد| قیمت آشغالگیر

آشغالگیر ی یکی از پروسه های تصفیه فیزیکی می باشد که در این پروسه فعالیت حذف و جداکردن مواد جامد و معلق با قطر هایی بیشتر از 0.5 سانتی متر صورت می گیرد و بر اساس مقدار آب و یا فاضلاب ورودی می توان آشغال‌گیرهای دستی و یا مکانیکی را به کار برد. رایج ترین نوع آن، آشغال‌گیر دستی (Manual Bar Screen) است که معمولا در تصفیه خانه های کوچک به کار می رود و در تصفیه خانه های بزرگ به علت حجم زیاد آشغال ها الزاما باید آشغال گیرهای مکانیکی با عملکرد خودکار را به کار برد.

 

انواع آشغالگیر از لحاظ کاربرد:

آشغالگیر دستی

آشغالگیر دستی به عنوان مکمل در کنار آشغال گیر مکانیکی به کار می رود و در زمان های خرابی سیستم یا قطع برق، به کار می رود.

آشغالگیر مکانیکی

در آشغالگیر مکانیکی فعالیت گرد آوری زباله های انباشته شده در پشت آشغال گیر به صورت مکانیکی انجام می شود، یک بازوی مکانیکی در این آشغال‌گیر که از یک سوییج در بالای دستگاه فرمان می گیرد عمل گرد آوری زباله ها را انجام می دهد. این سیستم کنترلی آشغال‌گیر قادر است بر اساس بازه زمانی و یا اندازه گیری ارتفاع پشت آشغال‌گیر باشد، یعنی هرگاه هر کدام از این داده ها به میزان تعیین شده رسید، عمل جمع کردن آشغالها و انتقال آنها به مرحله بعد صورت می گیرد.

 

انواع آشغالگیر دستی:

سبدی

میله ای

 

انواع آشغالگیر مکانیکی:

آشغالگیر سبدی

آشغالگیر مارپیچ (اسکرو اسکرین)

آشغالگیر میله ای (بار اسکرین)

آشغالگیر دوار (درام اسکرین)

 

مزایای آشغالگیر مکانیکی

  • کارایی بالا با ظرفیت بیش از ۱۰۰۰ متر مکعب
  • کاهش هزینه ها به دلیل عدم نیاز به نیروی انسانی
  • کاهش خطای انسانی
  • نصب و تعمیر آسان
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی
  • کارایی بالا در حذف مواد جامد

 

انواع آشغالگیرها از نظر فواصل بین میله ها:

آشغال گیرهای دهانه درشت

آشغال گیر دهانه درشت از میله های موازی به وجود آمده که  نسبت به جهت جریان با زاویه قرار گرفته و فاصله میله ها در آن مابین 4تا 10cm است و برای افزایش سطح تماس، زاویه آشغال‌گیر با جهت جریان بین 45 تا 60 درجه می باشد.

آشغال گیرهای دهانه ریز

آشغال گیر دهانه ریز، متشکل از صفحه مشبک با سیم های بهم پیچیده می باشد. این صفحه فلزی آشغال گیر بر روی یک دیسک گرد دایره ای قرار گرفته و به شکل شناور در مسیر جریان فاضلاب قرار می گیرد. فاصله بین میله ها در این نوع آشغال‌گیر 1الی 4 cmمی باشد.

 

طراحی آشغالگیر

نحوه طراحی آشغال گیرها به این شکل است که ابتدا به‌اندازه 7/5 الی 15 سانتی‌متر از دهانه لوله ورودی کانال آشغال‌گیر را در نظر می‌گیریم. علت این است که در مواقع گرفتگی آشغال گیر، فاضلاب به سیستم جمع‌آوری فاضلاب برنگردد. مبنای طراحی این سیستم برای آشغال گیر دستی دهانه باز می‌باشد.

  مبانی طراحی این واحد به این صورت است:

  •  معمولاً فاصله‌ی بین میله‌ها را 10 الی 50 میلی‌متر و عرض میله‌های آشغال‌گیر را نیز 10 میلی‌متر در نظر می‌گیریم.
  • سرعت عبور سیال از بین میله‌ها 6/0 الی 1 در نظر گرفته می‌شود.
  • در صورت بزرگ تر بودن دبی میانگین فاضلاب ورودی از 150 لیتر در ثانیه از آشغال‌گیر مکانیکی استفاده می‌شود.

 

قیمت آشغالگیر

قیمت آشغالگیر به نوع آشغال‌گیر، مواد مصرفی در ساخت آن، ابعاد و دستی یا مکانیکی بودن آشغال گیر بستگی دارد. جهت آگاهی از قیمت آشغال‌گیر فاضلاب و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با کارشناسان فروش شرکت گروه مهندسی پیچ آب شرق  تماس حاصل نمایید .

 

جهت آشنایی با دیگر تجهیزات پیش تصفیه فاضلاب کلیک کنید.

 

 

EN / AR

درخواست مشاوره راحت و سریع

شما می‌توانید برای انجام پروژه های خود فرم زیر را پر کنید تا پس از دریافت مشاوره رایگان بهترین راهکار را برای شروع پروژه اتخاذ کنید

کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به پیچ آب شرق ميباشد | طراحی سايت و سئو توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس وب